2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Bir anlık dalgınlığı canından ediyordu

Bayrampaşa'da, Edirnekapı - Sultançiftliği seferini yapan tramvaya binmek isteyen şahıs, bir anlık dalgınlığının kurbanı oluyordu. Dengesini kaybederek düşen ve tramvayla durak arasına sıkışan şahsı itfaiye ekipleri kurtardı. 

Edinilen bilgiye göre, Bayrampaşa Demirkapı Tramvay durağında saat 08.00 sıralarında meydana gelen olayda, tramvaya binmek isteyen Karaca, dalgınlığının etkisiyle dengesini kaybederek, tramvayla durak arasına düştü. Tramvayla durak arasına sıkışan acı içindeki Karaca'yı gören vatandaşlar, durumu güvenlik görevlilerine haber verdi. İhbar üzerine itfaiye ve sağlık ekipleri kısa sürede olay yerine geldi. İtfaiye ekiplerinin kısa süren çalışmaları sonucu sıkıştığı yerden çıkartılan Karaca, ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Dizlerinden ve belinden yaralandığı öğrenilen Karaca'nın tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
 
Olayı gören vatandaş, "Tramvay yaklaştı. Ben tramvayın içindeydim, bir anda bir ses geldi. Baktığımızda vatandaşın tramvayla durak arasına sıkıştığı gördük. İtfaiye ekipleri şahsı kurtardı" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2007 Salı 11:49:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?