7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Bir banka soygunu daha

Bahçelievler Kocasinan'da bulunan bir banka şubesi, kimliği belirsiz 2 kişi tarafından soyuldu. Güvenlik görevlisinin silahını alan ve müşterileri bodrum kata indiren soyguncular, bir miktar para ile birlikte kaçtı.

Saat 11.45 sıralarında meydana gelen olayda, bir bankanın Kocasinan şubesine gelen silahlı ve maskeli 2 kişi, bir anda güvenlik görevlisinin üzerine atladı. Yere yatırdıkları görevlinin silahını alan soyguncular, panik yaşayan müşterileri bankanın bodrum katına indirdi. Soyguncular, güvenlik görevlisini de daha sonra müşterilerinin yanına götürdü. Daha sonra çekmecelere yönelen şahıslar, bir miktar para aldı. Güvenlik görevlisinin silahının şarjörünü alan şahıslar, dışarıda kendilerini bekleyen gri bir araca binerek kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, soygunla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Bir görgü şahidi, "Maskeli iki kişi bankaya geldi. Önce güvenlik görevlisini yere yatırıp silahını aldılar. Biz çok korktuk. Güvenlik görevlisi ve bizi bodrum kata indirdiler. Dışarıya çıkarken de güvenlik görevlisinin silahını atıp kaçmışlar" diye konuştu. Bir görgü şahidi ise güvenlik görevlilerinin, kaçan aracın arkasından ateş ettiğini söyledi.

Geçen günlerde de Fatih'te bir banka kasklı kişilerce soyulmuş, soyguncular yakalanamamıştı.

 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2010 Salı 12:53:34
Güncelleme :20 Nisan 2010 Salı 23:29:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?