3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Bir garip intihar girişimi

Kaçırdığı sevgilisi elinden alınan şahıs, intihar etmek için Mobese kamerasının da bulunduğu aydınlatma direğine çıkıp, kendisini boğazından direğe bağlamak istedi.


Edinilen bilgiye göre olay Esenler, Üçyüzlü ışıklarda meydana geldi. Eşi Bitlis'te bulunan Nasır Ayten (35), İstanbul'da tanıştığı bir kızı kaçırdı.

Ayten'in evli olduğunu öğrenen kızın yakınları, kızlarını alarak evlerine götürdü. Bunun üzerine alkol alan ve sinir krizi geçiren Ayten, polis merkezine giderek şikayette bulunmak istedi. Aşırı alkollü olan şahıs, polis merkezinde de sakinleştirilemeyince, Esenler Üçyüzlü Meydanı'ndaki aydınlatma direğine çıkarak, intihar etmek istedi. Direkteki Mobese kamerasından fark edilen Ayten'i indirmek için olay yerine itfaiye ekipleri çağırıldı.

İtfaiye ekipleri, Ayten'in düşme ve atlama olasılığına karşı direğin altına branda açtı. Bu sırada bir polis memuru, itfaiye aracının merdiveniyle direğe çıkarak, kendisini direğe asmak isteyen şahsı kurtardı. Direkten indirilen Ayten, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra gözaltına alındı. Ayten'i tanıyanlar, kız kaçırdığını, kızın, ailesi tarafından alınması üzerine şahsın intihara kalkıştığını söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2008 Cumartesi 08:59:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?