6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Bir gecede 11 yaralı

Şile ve Ümraniye ilçelerinde meydana gelen trafik kazalarında 1'i ağır 11 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen ilk kaza, saat 00.30 sıralarında Şile yolu üzerindeki Ömerli'ye bağlı Sırapınar Köyü girişinde meydana geldi. 4 arkadaşını 2 kişilik 34 CTB 32 plakalı kamyonetine bindiren Tuncer Doğan denize gitmek için gece yarısı yola çıktı. Doğan, köy girişindeki keskin virajda kamyonetin hâkimiyetini yitirince, araç köprü korkuluklarına savruldu. Kamyonette sıkışan Tuncer Doğan ve Mustafa Okumuş, itfaiye ekiplerince güçlükle kurtarırken, diğer

yaralılar; Ali Osman Duru, Veli Okumuş ve Oktay Aydan isimli şahıslar ise vatandaşlar tarafından otomobilden çıkarıldı. Ambulanslarla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alınırken, hastane kaynakları, ağır yaralı olan Mustafa Okumuş'un hayati tehlikeyi henüz atlatamadığını, durumunun ciddiyetini koruduğunu bildirildi.

İkinci kaza ise Ümraniye, O-2 Karayolu üzeri Kavacık yönünde saat 01.00'de zincirleme trafik kazası meydana geldi. 3 aracın birbirine girdiği kazada aynı aileden, 6 aylık Utku Aras Güzel olmak üzere 6 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2010 Pazar 09:51:03
Güncelleme :25 Temmuz 2010 Pazar 10:55:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?