30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Biri çarptı, diğeri sürükledi

Maltepe E-5 Karayolu'nda bir kadın aniden yola fırlayınca canından oldu.

Edinilen bilgiye göre olay saat 03.00 sıralarında Maltepe E-5 Karayolu üzerinde meydana geldi. Bir arkadaşı ile birlikte yol kenarında bekleyen Ayşe Demirci, bir anda yola fırladı. Bu sırada İstanbul istikametinden gelen beyaz bir servis minibüsü, yola atlayan Ayşe Demirci'ye çarparak olay yerinden kaçtı.

Olay yerinde hayatını kaybeden talihsiz kadının yol üstünde kalan cesedini fark edemeyen bir kamyon, cesedin metrelerce sürüklenmesine neden oldu. Bir görgü tanığı, "2 kadın yolda duruyordu. Biri yola fırladı ve servis aracının altında kaldı. Servis aracı hiç durmadan yoluna devam etti. Arkadan gelen kamyon da kadına çarptı ve çarpan araçlar kayıplara karıştı. Biz araçların peşine takıldık fakat durmadılar" dedi.

Öte yandan polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, Demirci'nin yanında bulunan arkadaşını ifadesine başvurmak üzere polis merkezine götürdü. Trafik ekipleri ise kazanın oluş şekli hakkında çalışma başlattı. Maltepe karayolu meydana gelen olay sebebiyle bir süre ulaşıma kapanırken, polis ekipleri Ayşe Demirci'ye çarparak kaçan araçları yakalamak için çalışma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2009 Pazar 10:04:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?