30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Bisiklet gezisi acı sonla noktalandı

Pendik'te ilköğretim okulunda okuyan Muhammet Taha Yılmaz ile kuzeni Sergen Özmen'in bisikletleriyle sahilde yapmak istediği gezinti feci bir kazayla sonuçlandı. Sahil yolunda karşıya geçmek için bisikletleriyle hareket eden çocuklardan Muhammet Taha, hızla gelen bir aracın altında kalarak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Pendik Güzelyalı Ayazma İlköğretim Okulu'nda okuyan Muhammet Taha Demir(14) ve halasının oğlu Sergen Özmen (13) ile birlikte evlerinden bisikletlerini alarak gezintiye çıktılar. Pendik sahilinde bulunan parkurda gezinti yapmak için sahile gelen iki kuzen, Pendik-Yalova İDO İskelesi yakınlarında karşıdan karşıya geçmek istediler. Araç trafiğine dikkat etmeyen kuzenlerden, Muhammet Taha Demir, Emre Topçeker yönetimindeki 34 TM 3456 plakalı otomobilin altında kalarak can verdi.

Olay yerine gelen baba Yılmaz Demir, oğlunun cansız bedenini görünce fenalık geçirdi. Baba Yılmaz Demir polis ekipleri tarafından sakinleştirilirken, feryadı herkese duygulu anlar yaşattı.  İlköğretim son sınıfa giden Muhammet Taha Demir'in derslerinde son derece başarılı olduğu öğrenilirken, cenazesi Pendik'te toprağa verildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2009 Perşembe 12:04:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
enes aydınöz IP: 95.8.214.xxx Tarih : 27.05.2012 21:53:18

 ALLAH ailesine acı şifaklar versın ve bu arkadasımızdan bır ders çkartalm lutfen  sakın ha sakın çok hızlı bisikletle hızlı gıtmeyın ve kullamayın