30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

BJK amigoları Asayiş Şube'de

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Beşiktaş-Wolsburg maçı sırasında yaşanan olaylara ilişkin 14 tribün lideri ile görüştü. Çapkın, narkotik polisine soruşturma açılmasıyla ilgili ise, "Öyle şey olur mu" diyerek tepki gösterdi.

Maç sırasında yaşanan olaylarla ilgili olarak 14 tribün lideri Asayiş Şube Müdürlüğü'ne çağrıldı. Şubeye gelen Çapkın, tribün liderleri ile görüşüp, yaşanan olayları konuştu. Çıkışta basın mensuplarına açıklama yapan Çapkın, "Onlar bizim misafirimiz. Gözaltında değiller. Karşılıklı bilgi alışverişi yaptık. Tribünlerde herhangi bir taşkınlık istemediğimizi söyledik. Tribünlerin sakin olmasını istiyoruz" dedi.

Çapkın, "Kulüp yöneticileri ile görüştünüz mü?" sorusuna ise, "Onlarla da görüştüm. Bundan sonra diğer takımların tribün liderleri ile görüşeceğiz. Emniyet olarak bizler 3 büyük takım için her birine farklı emniyet müdür yardımcısı atadık. Onlar malzemecisinden, yöneticisine kadar herkesle ilgilenecekler. Herhangi bir problemi anında çözecekler" cevabını verdi.

Beyoğlu Hacıhüsrev Mahallesi'nde geçtiğimiz aylarda düzenlenen uyuşturucu operasyonuna basın mensuplarının da çağrılması nedeniyle narkotik polisine soruşturma açılmasıyla ilgili ise Çapkın, "Basını çağırdık diye hiçbir memura soruşturma açılmaz. Öyle şey olur mu?" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2009 Cuma 17:33:05
Güncelleme :6 Kasım 2009 Cuma 19:09:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?