4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Boğayı bıçaklayarak yakaladılar

Avcılar'daki kurban pazarından kaçıp, peşine düşen polis ekipleri ile sahiplerini yaklaşık 12 kilometre kadar koşturan boğa, 3 saat sonra Küçükçemece'de yolun kenarındaki yeşil alanda bıçaklanıp, taş ve sopalarla kafasına vurularak yakalandı

Avcılar’daki bir kurban pazarından, saat 18.30’da kaçan boğa, peşindekilere yakalanmadan soluğu ana caddede aldı. Metrobüs yoluna giren boğa, metrobüs seferlerinin aksamasına neden oldu. Sıkıştırılınca şans eseri metrobüslere zarar vermeden tercihli yoldan çıkan boğa, bu kez yönünü O-1 Karayolu’na çevirdi.

Bu arada polis ekipleri bir yandan boğanın yakalanmasına yardımcı olurken, diğer yandan da trafik akışını aksamadan seyretmesi için çaba sarf etti. Avcılar’dan Florya’ya kadar gelen boğayı durduramayan sahipleri belediyeden yardım istedi. Zabıta ekipleri 2 adet uyuşturucu iğneyi hayvana saplamayı başardı. Ancak azgın boğa buna rağmen kaçışını sürdürdü.

Florya’dan geri dönüp Küçükçekmece’ye ulaşan boğayı sahipleri sıkıştırdı. Bıçağını çeken boğanın sahibi, hayvanı önce sol sonra sağ arka ayağından yaraladı. Diğerleri de hayvana taş atıp ellerindeki sopalarla kafasına vurdu. Bunlara rağmen hayvanı yakalamayı başaramadılar. Bir süre daha kaçan hayvan yorgunluktan ve yapılan iğnelerin etkisiyle ön ayaklarının üzerine çöktü.

Bu fırsatı değerlendiren sahipleri hayvanın başına ip geçirip yanlarındaki kamyona bindirerek kaçtığı pazara geri götürdü. Boğayı satmak için Tekirdağ’dan getirdiklerini söyleyen sahiplerinden biri ismini soran basın mensuplarına hayvanı kestiği bıçağı çekti. Araya giren diğer basın mensupları olayı büyümeden önledi

...
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2011 Perşembe 16:52:08
Güncelleme :27 Ekim 2011 Perşembe 17:32:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?