6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Boğaz Köprüsü'nde mucize kurtuluş

BOĞAZ KÖPRÜSÜ'NDEN ATLAYAN GENÇ SAĞ KURTULDU

Boğaziçi Köprüsü'nden atlayarak hayatına son vermek isteyen 22 yaşındaki genç sağ kurtuldu. Bir gemi kaptanı tarafından denizden çıkarılan şahıs hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, bindiği ticari taksiyle saat 17.00 sıralarında Boğaziçi Köprüsü'ne gelen Tanju Ö., aracı durdurup aşağı indi. Koşarak köprü korkuluklarına çıkan genç, bir anda kendisini aşağı bıraktı. Bu sırada Sirkeci'den aldığı yolcuları Boğaz turuna götüren "Şahin" isimli geminin kaptanı, denizde çırpınan genci fark etti. Denize atlayıp, "Lütfen beni kurtarın" diye bağıran Tanju Ö.'yü gemiye çıkaran kaptan, bir yandan da sağlık ekiplerinden yardım istedi. Kaptan köşküne alınan genç, gemiyle Ortaköy İskelesi'ne getirildi. Çağrılan ambulans geç kalınca vatandaşlar tepki gösterdi.

Bu arada gelen ambulansın sürücüsünün, oynadığı bir dizide "Fısfıs İsmail" rolüyle şöhreti yakalayan oyuncu Süleyman Yağcı olduğu görüldü. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Tanju Ö., sedyeyle gemiden indirilerek ambulansa taşındı. Titrediği ve denize düştüğü sırada yüzünde morluklar oluştuğu gözlenen genç, ambulansla Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bir gördü tanığı, gencin ticari taksiyle köprüye geldiğini belirterek, "Sarı bir taksi geldi. Ondan çıkıp hemen atladı. Bir tekne geldi ama genci almadı" dedi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

BOĞAZ KÖPRÜSÜ'NDEN ATLAYAN GENÇ SAĞ KURTULDU
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2010 Pazartesi 17:52:05
Güncelleme :2 Ağustos 2010 Pazartesi 18:37:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?