4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Boğaz'da 1 günde 2 ceset bulundu

KURUÇEŞME SAHİLİNDE CESET BULUNDU

Beşiktaş Kuruçeşme sahilinde denizden kimliği belirsiz bir erkek cesedi çıkarıldı. Ceset, incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kuruçeşme'de Suada'ya gitmek üzere kullanılan iskelenin yakınında ceset gören vatandaşlar, polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, cesedin denizden çıkarılması için deniz polisinden yardım istedi. Deniz polisi tarafından kıyıya çıkarılan cesedin üzerinden kimlik çıkmadı. Polis tarafından yapılan incelemede, cesedin 35-40 yaşlarında bir erkeğe ait olduğu anlaşıldı.

Görgü şahitleri denize gördükleri cesedi çöpe benzettiklerini belirterek, "Ceset olduğunu fark edince polise haber verdik ve kıyıya çıkarılmasını sağladık" dedi.

Zeytinburnu sahilinde bir erkek cesedi bulundu.

Alınan bilgiye göre, Zeytinburnu sahilinde gezerken kayalıklar üzerinde bir ceset gören vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen Deniz Polisi ve itfaiye ekipleri kayalıklardaki cesedi sahile çıkardı. Üzerinden kimlik çıkmayan cesedin yaklaşık 15 gündür denizde olduğu ve dalgalarla birlikte kayalıklara sürüklendiği tahmin ediliyor. Çürümeye yüz tutan cesedin tanınmayacak hale geldiği görüldü. Yapılan incelemelerin ardından ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2011 Pazar 19:03:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?