30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Boğaziçi dahilerini seçti

Boğaziçinin dahileri seçiliyor sloganı ile yola çıkan Ufuk Okulları, renkli bir yarışmaya ev sahipliği yaptı. 1. Ufuk Fen-Matematik Yarışması'na öğrenciler büyük ilgi gösterirken, ödül töreninde de renkli görüntüler yaşandı. Mink öğrencilerin halk oyunları gösterisi profesyonellere taş çıkarttı.

1. Ufuk Fen-Matematik Yarışması Sarıyer'de İstinye'de bulunan Ufuk İlköğretim Okulu Yerleşkesi'nde gerçekleşti. Yoğun ilgi olan yarışmaya 260 öğrenci başvururken, 174 öğrenci katıldı. Yarışma sonunda 5.6.7. ve 8. sınıflardan ilk 3'e girenlere ödüllerinin verilmesi için bir tören düzenlendi.

Törene Sarıyer İlçe Milli Eiğitim Müdürü Abdullah gürkan'ın yanısıra ünlü müzik yapımcısı Şahizn Özer, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan törende miniklerin sunduğu halk oyunları gösterisi büyük bir ilgi ile izlendi. Minik çocular oyunları ile profesyonelleri aratmadı. Minikleri ile izleyen konuklar ise alkışlar ile onlara destek verdi.

Törende bir konuşma yapan Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Gürkan, "Ufuk Okulları ilçemizde eğitim kalitesini yükseltmiştir. Diğre okullarla bilgi konusunda tatlı bir rekabete öncülük etmiştir. Bu da eğitim için çok önemli bir gelişmedir" dedi.

Okulun Genel Müdürü Ömer Özdemir ise öğrencilerin ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ufuk Okulları olarak amacımız eğitim kalitesini artırarak, çocuklarımıza yeni ufuklar açmaktır" diye konuştu.  Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Dereceye girerek ödül alan bazı öğrencilerin diğer dereceye giren bazı öğrencilere sarılarak sevinmeleri ise konukları hayran bıraktı. Tören toplu resim çekilmesinin ardından son buldu.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2009 Pazar 12:33:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?