3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Bölücülere bayraklı tepki

İstanbul  Kadıköy'de düzenlenen ‘Yeter, Kürt Sorununda Demokratik Çözüm İstiyoruz’ mitingi sona ererken PKK ve Abdullah Öcalan lehine slogan atarak yürüyen gruba, bazı vatandaşlar da evlerinin penceresinden Türk bayrağı sallayarak tepki gösterdi.

Kadıköy'deki miting, saat 15.30 sıralarında sona erdi. Dağılan gruplardaki bazı kişilerin pencerelerinde Türk bayrağı asılı olan evleri yuhaladığı görüldü. Gruptaki birkaç kişinin de evlere taş atması dikkat çekti. PKK ve Abdullah Öcalan lehine slogan atarak yürüyen gruba, bazı vatandaşlar da evlerinin penceresinden Türk bayrağı sallayarak tepki gösterdi.

PKK lehine slogan atarak yürüyen gruba bir süre sonra polis müdahale etti. Bu sırada polis ile göstericiler arasında kovalamaca yaşandı. Polis, yakaladığı 6 kişiyi gözaltına alarak karakola götürdü

..
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2008 Pazar 17:21:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Z.Tuncel IP: 78.172.165.xxx Tarih : 1.06.2008 23:31:57

Yazık yazık.... Hem bugün AÖF sınavı var millet telaş içinde okulara yetişmeye çalışıyor okulu bulamıyosun kadıköy meydanında bir yığın kendini bilmez trafik felç meydan kapalı noldu Öcalanı savundular niye ozaman bizim bayrağımız altındasınız gidin amazon ormanlarında yaşayın bu ülke size fazla yok mu bir dur diyecek Ben ATATÜRK'ü istiyorum.