30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Bolulu Hasan Usta kriz tanımıyor!

Geleneksel süt tatlılarının önde gelen firmalarından Bolulu Hasan Usta, ekonomik krize rağmen büyümeye devam ediyor.

Türkiye'nin ilk tatlı fabrikasını İzmir'de kurarak sektörde bir ilke imza atan Bolulu Hasan Usta, 28. Yılında 2009 Ocak ve Şubat aylarında İstanbul Maslak Doğuş AVM, Antalya Migros, Ankara Etlik Forum, Ankara Balgat, Ankara Zirvekent 365 AVM, Manisa Merkez ve İzmir Gaziemir'de açılan 7 mağaza 130 satış noktasına ulaştı.

Bolulu Hasan Usta Süt Tatlıları'nın Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Nazmi Gürgönül, 6 bin metrekare kapalı alana kurulu fabrikalarında son teknolojiyle, el değmeden 24 saat hijyenik üretime devam edildiğini ve katkı maddesi kullanılmayan tatlıların, frigorifik araçlarla soğuk zincir kırılmaksızın ülkenin dört bir yanındaki satış noktalarına; vakumlu, özel ambalajlarıyla da tüketiciye ulaştığını belirtti.

Gürgönül, ayrıca çalışmalarındaki titizlik ve kaliteye verdikleri önemin, tüketiciler ve yatırımcılar nezdinde sevilen ve güvenilen bir marka olarak ödüllendirildiğini krize rağmen yatırımcıların Bolulu Hasan Usta'yı tercih ederek şube sayılarının artmasının markaya duyulan güvenin bir göstergesi olduğunun altını çizdi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 23:05:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?