3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Bomba yüklü minibüs paniği

Maslak'ta, bomba yüklü olduğu iddiasıyla yakalanan minibüs boş çıktı. İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, gelen bir ihbar doğrultusunda araca yönelik operasyon düzenlendiğini belirterek, "Uzman ekipler inceledi ve boş çıktı, yanlış ihbarlar yapılmamasını rica ediyorum" dedi. 

Alınan bilgiye göre, gelen bir ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, Maslak Büyükdere Caddesi'nde ilerleyen 34 ET 8328 plakalı beyaz minibüsü durdurdu. Minibüsün bomba yüklü olduğu ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ve ambulanslar sevk edildi. Cadde trafiğe kapatılırken, uzman ekipler tarafından yapılan incelemede aracın boş olduğu anlaşıldı. 

İlk açıklamasında, konuyu doğrulayarak, şüpheli aracın ele geçirildiğini ifade eden İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, daha sonra incelemenin tamamlandığını ve aracın boş olduğunu söyledi. Cerrah, "Bir minibüs plakası verildi. Arkadaşların hepsi aldı. Araç durduruldu. Uzman ekipler inceledi ve boş çıktı. Önemli bir konu değil. Her zamanki ihbarlardan biri. Yanlış ihbarlar yapılmamasını rica ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2008 Cuma 16:29:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?