30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Bombacıya sağlık kontrolü

AK Parti İstanbul İl binasına düzenlenen bombalı saldırı ile İstanbul 1. Ordu Komutanlığı'na düzenlenen lavlı saldırının faili olduğu öne sürülen zanlı sağlık kontrolünden geçirildi.

İstanbul'da meydana gelen iki farklı bombalı eyleme katıldıkları öne sürülen ve gözaltında tutulan 8 kişinin İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorgusu sürüyor.

Zanlılardan AK Parti İstanbul İl binasına düzenlenen bombalı saldırı ile İstanbul 1. Ordu Komutanlığı'na düzenlenen lavlı saldırının faili olduğu öne sürülen Cemal B. sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Fatih Adliyesi'ne getirildi.

Elleri arkadan kelepçelenen zanlı basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.
Sağlık kontrolünden geçirilen Cemal Bozkurt daha sonra sorgusuna devam edilmek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne geri götürüldü.

Cemal Bozkurt'un 8 Ağustos 2008 tarihinde Üsküdar'daki 1. Ordu Komutanlığı'na düzenlenen ve 4 kişinin yaralandığı lavlı saldırı ile 1 Aralık 2008 tarihinde AK Parti İstanbul İl binasına yönelik düzenlenen, 1 polisin şehit olduğu ve 9 kişinin de yaralandığı bombalı saldırının faili olduğu öne sürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2009 Çarşamba 23:00:44
Güncelleme :15 Ocak 2009 Perşembe 08:43:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?