4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Bonus Card, Romanya'dan iki ödül aldı

Romanya'da faaliyet gösteren Garanti Bank Int. tarafından hizmete sunulan, Romanya'nın ilk çipli ve çokmarkalı kredi kartı Bonus Card, "Yılın En Yenilikçi Kartı" seçildi.


Verilen bilgiye göre Bonus Card, Romanya finans sektörünün en saygın kurumlarından biri olarak kabul edilen "No Cash" tarafından verilen ödüle, Romanya'daki alışveriş alışkanlıklarını değiştirmesi nedeniyle layık görüldü. Kasım 2007'de Romanya'da kullanıma sunulan Bonus Card ayrıca, müşterilerine www.bonus.ro adresinden sunduğu hizmetler nedeniyle, "Web Sitesi Geliştirmede Üstün Başarı" ödülünün de sahibi oldu.


Konuyla ilgili bir açıklama yapan Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin, "Standart kredi kartı hizmetlerinin olduğu Romanya'da da, tıpkı 2000 yılında Türkiye'de yaptığımız gibi Bonus Card farkını sunuyoruz. Lansmanının üzerinden çok kısa bir süre geçmesine rağmen, kazançlı ve akıllı alışveriş fırsatı sunan Bonus Card, Romen halkı tarafından çok sevildi. Romanya'da No Cash'den aldığımız ödül, bir Türk markasının uluslararası alanda kazandığı başarı olarak bize gurur veriyor. Bonus Card, Türkiye'de imza attığı ilkleri dünyaya taşıyor. Bonus Card'ın yakın gelecekte Romanya kart pazarında önemli bir oyuncu olacağına inanıyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2008 Pazar 14:06:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?