4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Boşandığı eşi kabusu oldu

Gemi Mühendisi Ümit Sezer (44), aralarında 20’den fazla devam eden dava bulunan eski eşi N.Ş’nin (38) bu defa da oğluyla birlikte 200 bin YTL’lik Audi Q7 cipini taşlayıp tahrip ettiğini ileri sürdü.

ÜMİT Sezer, 1990’da Avşa’ya sefer yapan gemide mühendis olarak çalışırken N.Ş. ile evlendi, çiftin iki çocukları oldu. Ancak çift, 2005’te boşandı. Kurucusu olduğu Deltamarin Gemi Donatımı Şirketi’nin hisselerini eşine verdiğini söyleyen Ümit Sezer, boşandığı yıl, polise başvurarak eski eşinin Ataşehir’deki evini bastığını, 150 bin YTL değerindeki Volvo C70 otomobili ile 30 bin YTL değerindeki Yamaha motosikletinin üzerine sprey boya ile küfürler yazdığını ileri sürdü. Bu olay, Hürriyet’te de haber olarak yer aldı.

Taş yağdırdılar

Ümit Sezer’in iddiasına göre N.Ş. önceki gece de ev-ofis olarak kullandığı Tuzla’daki villasının önünde bulunan cipini, oğlu B.S. ile taşla tahrip etti. Polise başvuran Sezer, oğluyla iki gün birlikte olduğunu anlatarak şunları söyledi:

"Nisan ayında evlendim, eşim hamile. Önceki akşam oğlum bende kalmak için geldi. Yemekte annesi ile ilgili bir konuda tartışınca annesini arayıp kendisini almasını istedi. Eski eşim geldi, oğlumla evden ayrıldı. Üst kata çıkmıştım. Birkaç dakika sonra eski eşim geri döndü. Otomobilinden inip kapı önünde park halindeki cipime oğlumla birlikte taş yağdırdı. Pencereden görüp aşağı ininceye kadar yeniden otomobile binip uzaklaştılar. Cipin ön ve arka camları, aynaları ve kaportasında hasar oluştu. Tahminim 10 bin YTL’lik zarar var."

Eşiyle ayrıldıktan sonra başlayan kábusun hiç bitmediğini, N.Ş’nin peşine dedektif bile taktığını söyleyen Sezer, "Bir seferinde eve bir arkadaşımla döndüm. 23. katttaki evimden İstanbul manzarası seyrederken saklandığı koltukların ardından çıktı, kadın arkadaşıma saldırd" dedi.

Alkol problemi var

N.Ş. ise eski eşiyle 7 yıldır görüşmediğini söyleyerek, "Ümit Bey’in alkol problemi var. Kırıp dökme problemi var. O, bu haberlerle tiraj yapıyor, bizse rezil oluyoruz. İddialar hayal mahsulü. Evlendiği kız kendisinden 25 yaş küçük. Oğlum ile bu yüzden tartışmışlar. Biz İstanbullu saygın bir aileyiz. Bu iddiaların muhatabı değiliz" dedi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2008 Perşembe 09:11:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?