4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Boşanmak isteyen eşini öldürdü

BAYRAMPAŞA'DA GENÇ KADIN BOŞANMAK İSTEDİĞİ EŞİ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ

Bayrampaşa'da genç bir kadın, boşanmak istediği eşi tarafından kafasına 2 kurşun sıkılarak öldürüldü. Saldırgan eş olayın ardından kayıplara karışırken, genç kadının gözü yaşlı babası, "Kızımı öldürdükten sonra bana telefon edip 'seni de öldüreceğim' dedi" diye konuştu.

Alınan bilgiye göre; 33 yaşındaki S.K, bir süredir ayrı yaşadığı eşi H.K'dan ayrılmak için dava açtı. S.K, avukat parasını karşılayabilmek için 3 gün önce Bayrampaşa'daki bir tekstil atölyesinde çalışmaya başladı. Sabah saatlerinde eşinin çalıştığı atölyeye gelen H.K dehşet saçtı. H.K, konuşmak bahanesiyle dışarıya çağırdığı eşine kurşun yağdırdı. İçeriye kaçmaya çalışan S.K'yı, patronu da kurtaramadı. Öfkeli koca, genç eşini, kafasına 2 kurşun sıkarak öldürdükten sonra kaçtı.

Olay yerine gelen polis ekipleri H.K'nın yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı. Genç kadının cesedi, yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

S.K'nın babası F.U, kızı ve damadının geçinemediklerini belirterek, "Araları bozuktu. Kızım teyzesinde kalıyordu. Damadın ne iş yaptığı belli değildi. Bizi de tehdit ediyordu. Zaten bir seferde bana saldırmıştı, yüzümden yaralamıştı beni. Kızımı öldürdükten sonra bana telefon edip 'seni de öldüreceğim' dedi. Annesinin şu anda haberi yok. Bize pek bir şey söylemezdi" şeklinde konuştu.

Genç kadının çalıştığı tekstil atölyesinin sahibi Mehmet Güven ise "İşe pazartesi günü başladı. Bana 'paramı 15 günde bir alabilir miyim?' diye sordu. Ben de 'para aylık veriliyor, neden 15 günde bir istiyorsun?' diye sordum. O da 'avukat tuttum 3 milyara, paraya ihtiyacım var' dedi. Bu sabah işyerine geldi. 'Ne iş yapayım' diye sordu. Ben de makinenin başına geç nasıl kullanacağını göstereceğim dedim. Dükkanın diğer tarafına gittiğim sırada S.K'nın 'yapma ne yapıyorsun?' diye sesini duydum. Elinde silah olan bir kişi, silahını S.K'ya doğrultmuştu. Ateş etti. Araya girdim, bizi de tehdit etti. Bizi çıkardı, S.K'yı vurdu" diye konuştu.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

BAYRAMPAŞA'DA GENÇ KADIN BOŞANMAK İSTEDİĞİ EŞİ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ
BAYRAMPAŞA'DA GENÇ KADIN BOŞANMAK İSTEDİĞİ EŞİ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2011 Perşembe 12:26:01
Güncelleme :17 Mart 2011 Perşembe 16:28:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?