1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

BTP'den açıklama

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) İstanbul İl Başkanlığı 3. Olağan Kongresi, 18 Şubat Pazar günü saat 14.00'te İstanbul Gösteri ve Kongre Merkezi'nde (Myshowland) yapılacak. 

İstanbul İl Başkanı Fuat Şengül yaptığı açıklamada, "Bu kongre Türkiye'de konuşulacak. Ülkemizin de de dönüm noktası olacaktır. Çok görkemli geçecek olan kongremizde partimiz gücüne güç katacak. Tanınmış siyasiler, akademisyenler ve çok güçlü iş adamları katılacaktır. Rozetleri Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş tarafından takılacaktır" dedi. 

Ülkenin kurtuluşunun BTP'de olduğuna inanan siyasiler, akademisyenler ve çok güçlü işadamlarının BTP rozetini takmaya karar verdiklerini belirten Şengül, "Yeni katılacak bu isimlerle gücümüze güç katıp iktidara emin adımlarla ilerleyeceğiz. Ülkemizin kurtuluşunun reçetesi bizdedir. Halkımızdan alacağımız yetkiyle yine bize yetki veren halkımıza hizmet edeceğiz. İktidar gibi Türk halkından yetki alıp AB ve ABD'ye hizmet etmeyeceğiz. Güçlü, borçsuz, tam bağımsız Türkiye için bütün halkımızı bu kongreye bekliyoruz. 

ABD ve AB'nin Türkiye ayakları ve medyadaki medyatörleri dillerinin altındaki baklayı çıkardılar. BTP'yi el altından karalamaya kalkıştılar, tutmayınca, iftiralarına açık adres eklediler" diye konuştu. 

Şengül, bu senaryoların tutmayacağını belirterek, "Millet nezrinde BTP mayası tutmuştur. Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş'ı bağırlarına basmışlardır. Halkımızın kendi hareketi olan bu dev kongre her şeyi anlatacaktır" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2007 Cuma 17:03:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?