3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Bu da evlilik şantajı

Kendisiyle evlenmeye yanaşmayan üniversiteli gencin, kadın elbiseli müstehcen fotoğraflarını çekip şantaj yaptığı iddia edilen genç kız ile arkadaşları yakalandı.


Kıbrıs'ta bir üniversitede okuyan Cemil C. (21), internette tanıştığı Esra Ç. (25) ile arkadaşlığını ilerletti. İkili arasındaki arkadaşlığın daha da ilerlemesiyle gençler İstanbul'da sık sık buluşmaya başladı. Esra Ç., Cemil C.'nin kendisiyle evlenmesini beklerken, karşı taraf buna yanaşmayınca genç kız arkadaşlarıyla kurnaz bir plan hazırladı.

Esra Ç., üniversite öğrencisi Cemil C.'yi Maltepe'deki evlerine davet etti. Kız arkadaşıyla buluşacağını ümit eden genç, eve geldiğinde Esra Ç.'nin arkadaşları Özay O., Ali Erman S. ve Çağatay E.'yi karşısında görünce neye uğradığını şaşırdı. Genç kız ve arkadaşları, Cemil C.'nin üzerindeki elbiseleri çıkarttırıp kadın elbisesi giydirerek fotoğraflarını çekti. Bu fotoğraflar karşılığında Cemil C.'den 2 bin YTL istendi.

Bunun üzerine evden ayrılan Cemil C., polise giderek başından geçenleri anlattı. Gencin para istendiğini ve şantaj yapıldığını söylemesi üzerine harekete geçen polis ekipleri, Esra Ç.'yi arkadaşlarıyla birlikte evinde gözaltına aldı.

Genç kız ve arkadaşlarının karakoldaki ifadelerinde, Cemil C.'nin Esra Ç.'nin müstehcen fotoğraflarını çektiğini, evlenme vaadiyle kandırdığını ve buna karşı olarak da böyle bir olaya karıştıklarını söyledikleri öğrenildi. Gözaltına alınan şahıslar, ifadelerinin ardından Kartal Adliyesi'ne sevk edildi. Genç kız ve arkadaşları, karakoldan çıkışta yüzlerini kıyafetleriyle kapatmaya çalışırken, basın mensuplarının sorularını da yanıtsız bıraktı.

iha
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2008 Pazar 18:30:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?