4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Bu da sarhoş ördek!

Kuruçeşme'de tekne sahipleri, boğazda 50'ye yakın ördek ve 10 tane kaz besliyor. Tekne sahiplerinin "Geceleri alemcilerle takılıp içki içiyor" dediği Hasan isimli ördek ise yürümekte zorlanıyor.

Kuruçeşme'de bulunan tekne sahipleri, baktıkları 50'ye yakın ördek ve 10 kazı her sabah kendi elleriyle besliyor. Atılan ekmeklerden martılar da nasibini alırken, ördekler arasında en dikkat çekeni "Hasan" oldu. Tekne sahiplerinin Hasan ismini verdiği ördek, aldığı alkolün etkisiyle yürümekte zorlanıyor. Diğer ördeklerin aralarına bir türlü almak istemedikleri Hasan, sadece su içmek için grubun yanına yaklaşabiliyor.

Tekne sahiplerinden Kadir Kaçmaz, "Bu tutku ilk başta ördekle başlamıştı. Daha sonra kaz bulduk. Şimdi kaz da besliyoruz. Vatandaşlar buradan geçerken adeta bir hayvanat bahçesinden geçiyormuş gibi burayı izliyorlar. Ördek ve kazlara denizin ortasında bir kulübe yaptık. Akşamları oraya gidiyorlar" dedi.

Kaçmaz, Hasan ismini verdikleri ördeğin diğer ördekler tarafından dışlandığını belirterek, "Hasan insanlara çok yakın. Gece yaşantısından dolayı diğer ördekler onu arasına almıyor. Hasan farklı ortamlarda bulunduğu için ördekler onu dışlamış durumda" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2008 Çarşamba 14:11:42
Güncelleme :3 Eylül 2008 Çarşamba 14:13:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?