7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Bu saatte ne selamı!

İstanbul Sultangazi'de kavga eden gruba selam veren iki arkadaş kurşunlandı. Arkadaşlardan biri olay yerinde hayatını kaybetti yaralanan diğeri ise kurtuldu.

Olay, Zübeydehanım Mahallesi 1289 Sokak’ta saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Hurdacılık yapan Rüstem Yanılmaz, soyadı öğrenilemeyen arkadaşı Hüseyin ile birlikte alkol aldıktan sonra evlerine dönüşe geçti.

Sokak üzerinde ilerleyen 2 arkadaştan Hüseyin, o sırada kavga eden 4 kişiye selam verdi. Kavgayı bırakan gruptakiler "Bu saatte ne selamı?" dedikten sonra 2 arkadaşa saldırdı. Saldırganlar darp ettikleri Rüstem Yanılmaz ve arkadaşına daha sonra ateş etti. Göğsünden ve kafasından yaralanan Hüseyin, yere yığıldı.

Saldırganlar kaçan Rüstem Yanılmaz’ın arkasından ateş etti. Vücuduna 3 kurşun isabet eden evli ve 2 çocuk babası Rüstem Yanılmaz, kendini çalılık alana attı. Saldırganlar hızla olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti.

Hüseyin, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeti. Sırtından, sağ ayak bileği ve dizinden yaralanan Rüstem Yanılmaz, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ameliyata alınmadan önce polise ifade veren Yanılmaz’ın "Kavga edenlere Hüseyin selam" verdi. Ardından tanımadığım 4 kişi bize saldırdı. Benim arkamdan da ateş ettiler. Kendimi dikenlik, çalılık alana atarak hayatımı kurtardım" dediği öğrenildi.

Rüstem Yanılmaz’ın hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Polis, saldırıyı gerçekleştiren 4 kişinin kimliğini belirlemeye çalışıyor.

 

...
Yayın Tarihi : 13 Mart 2012 Salı 11:24:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?