7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Bu yollar cumartesi kapalı!

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında yarın 6 ayrı noktada düzenlenecek konserler nedeniyle bazı yollar kapalı olacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti faaliyetleri çerçevesinde 16 Ocak 2010 Cumartesi akşamı İlimizde yapılacak olan etkinlik ve programlar nedeniyle alınacak trafik tedbirleri, kapanacak yollar ve alternatif yollar aşağıya çıkarılmıştır" denildi.

Kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar ise şöyle:

"1- Fatih Ayasofya Meydanında düzenlenecek olan Mercan Dede konseri nedeniyle; Ayasofya Meydanı trafiğe kapalı olduğundan ana arterler trafiğe kapatılmayacak olup, ancak gerektiğinde Yerebatan Caddesi ve Kabasakal Sokak 17:00-22:30 saatleri arasında trafiğe kapatılacak.

2- Bağcılar'da düzenlenecek olan Zara konseri nedeniyle; İstanbul Caddesi, Birlik Caddesi, Bağcılar Caddesi, Hacı Ahmet Yesevi Caddesi 17:00-22:30 saatleri arasında trafiğe kapatılacak.

- 26-1 Sokak, 24 Sokak, 27 ve 28-1 Sokak, Osmangazi Caddesi alternatif yol olarak kullanılacaktır.

3-Beylikdüzü İlçesinde Nil Karaibrahimgil konseri nedeniyle; Cumhuriyet Caddesi ve Çamlık Caddesi 17:00-22:30 saatleri arasında trafiğe kapatılacak olup, Barış Manço Caddesi alternatif yol olarak kullanılacak.

4- Beyoğlu İlçesi Taksim Meydanında düzenlenecek olan Tarkan konseri nedeniyle, 16:00-22:30 saatleri arasında;

- Sıraselviler Caddesi, Taksim İlk Yardım Hastanesinden gelen akım, Kazancı Yokuşu başından kesilip sağa (Keban Otel ile Villa Otel arasından) mecburi yön verilecek.

- Tarlabaşından Taksim Meydanına çıkan akım Çiçekçiler Işıklardan kapatılacak.

- Aynı şekilde Abdülhakhamit Caddesinden gelen akım sağa ya da sola mecburi yön verilecek. (Çiçekçiler ışıklardan meydana akım kapatılacağı için)

- Tarlabaşından Çiçekçiler ışıklar istikametine gelen akım Divan Kavşağı istikametine yönlendirilecek.

- Mete Kavşağından Taksim Meydana akım verilmeyecek.

- Gümüşsuyu Caddesinden gelen akım AKM önünden Mete Kavşağına doğru yönlendirilecek.

5- Kadıköy'de Kadıköy İskelesi İSPARK Otoparkında Mor ve Ötesi Grubu tarafından düzenlenecek olan konser nedeniyle 17:00-22:30 saatleri arasında; Gazanfer Özcan Petrol Ofisinden başlayan Albay Faik Sözener Caddesi kapatılacak, normal trafik akışı Kadıköy İskele istikameti ile Moda istikametine devam ettirilecek.

6- Pendik'te Belediye Otoparkında düzenlenecek olan Kıraç Konseri nedeniyle; Güldeste Caddesi 17:00-22:30 saatleri arasında trafiğe kapatılacak.

- Güldeste Caddesinin Anıt tarafından gelen araçlar İlhami Soysal Bulvarı (Mostar Caddesi) Pendik Merkez istikametine yönlendirilecek,

- Güldeste Caddenin diğer tarafında bulunan Gülistan restaurantın önünden gelen akım ise Pendik Sahil yoluna yönlendirilecek, Sahil Yolu trafiğe açık tutulacaktır".

iha
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2010 Cuma 21:28:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?