6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

BÜMED ulusal Kalite Ödülü'nde STK finalisti

TÜSİAD-KalDer tarafından 12 yıldır verilen Ulusal Kalite ödülü kapsamına 3 yıl önce dahil edilen sivil topluk kuruluşu (STK) dalında, Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği (BÜMED) 3 yıldır sürdürdüğü adaylık çalışmalarında bu yıl büyük aşama kaydederek finale kalma başarısı gösterdi.

Ödül töreninde tüm dallarda finale kalan 6 kuruluş arasında yer alan BÜMED adına Finalist Beratını, profesyonel kadro lideri BÜMED Genel Sekreteri Şule Tanju aldı. Törene katılan TÜSİAD, KalDer ve iş dünyasından Güler Sabancı, Prof. Dr. Ali Rıza Kaylan, Prof. Dr. Gündüz Ulusoy, Yılmaz Argüden gibi pek çok Boğaziçi Üniversitesi mezunun da bulunduğu törende, çalışan, gönüllü ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan BÜMED katılımcıları özel t-shirt’leri, kepleri ve gönüllü heyecanlarıyla törene katılanlar arasında genç ve dinamik sivil toplumcular olarak dikkat çektiler.

Mezun-Üniversite dayanışmasında sahip olduğu 10 bini aşkın üye yanı sıra, 30 bin mezun, Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri, çalışanları ve öğretim üyeleri ile birlikte 50 bin kişilik büyük bir camiayı temsil eden BÜMED, 3 yıldır sürdürdükleri Ulusal Kalite Ödülü katılımını, sürekli iyileştirme çalışmalarından biri olarak değerlendiriyor.

Gelecek yıl 20. kuruluş yılını kutlayacak BÜMED, Boğaziçi Üniversitesi’ne, öğrenci ve öğretim üyelerine sağladıkları katkılar ile Türkiye’deki yüksek öğrenim ve devlet üniversiteleri sorunlarına getirdiği somut çözümler ile fark oluşturan gerçek bir STK modeli olarak biliniyor. Başta çalışanları olmak üzere, BÜMED gönüllüleri, yönetim kurulu üyelerinin de gönüllü katılımlarıyla yıllardır azimle sürdürülen toplam kalite yönetimi çalışmalarını, tüm süreçlerini kapsayacak ve müşterilerine karşı sorumluluk anlayışıyla memnuniyetlerini maksimize edecek şekilde süreli iyileştirmenin BÜMED vizyon, misyonu ve kurumsallaşma süreci gereği olduğuna dikkat çeken BÜMED Yönetim Kurulu Başkanı Koray Arıkan, BÜMED camiası için en önemli ödülün öncü ve fark yaratan bir örnek olmak olduğunu belirtti.

istanbul
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2004 Cumartesi 13:02:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?