7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Büyükşehir Belediyesi, kışa hazırlanıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü "İstanbul genelindeki anaarter yollarda kış çalışmaları ve buna bağlı olarak yağmursuyu hatlarının yapım, onarım, temizliği ile yağmursuyu taşkını çalışmaları hizmet alım işi" için 5 Ekim 2004 Salı günü ihale düzenliyor.

Saat 14.00’de (İstanbul Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu, Merter - Güngören) adresinde gerçekleştirilecek ihaleye katılmak isteyen isteklilerin, Kamu İhale Kanunu’nda bilirtilen şartları taşıması ve (İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü Orta Mah. Topkapı Cad. Edirnekapı Mezarlık yanı Edirnekapı Eyüp/İstanbul) adresinden 1 milyar lira bedelle ihale dökümanı satın alması gerekiyor.

Açık ihale usulüyle yapılacak ihaleyle; İstanbul genelindeki kış ile mücadele, kar küreme, tuz serpme, yağmursuyu hatlarının yapım, bakım, onarım ve temizliği çalışmaları ile göllenmeyi önleme çalışmaları tamamlanacak. Tüm isteklilere açık olarak düzenlenen ihalede, yerli istekliler lehine yüzde 15 oranında fiyat avantajı uygulanacak.

İhale için teklifler, 5 Ekim 2004 Salı günü saat 14:00 ’a kadar (İstanbul Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu 34010 Merter İstanbul) adresine verilebilir veya iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla gönderilebilir.


Kenthaber
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2004 Perşembe 09:51:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?