4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Büyükşehir Belediyespor'da iki imza

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Denizlispor'dan Serhat Gülpınar ve Çaykur Rizespor'dan Brezilyalı Marcos Roberto Silva Barbosa ile sözleşme imzaladı. 

Kulübün Langa Tesisleri'nde düzenlenen ve Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar'ın da hazır bulunduğu imza töreninde Serhat Gülpınar 3, Marcos Roberto Silva Barbosa ise kendisini 2 yıllığına Turuncu-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ, imza töreninde yaptığı açıklamada, yapılan transferlerle daha güçlü hale geldiklerini belirterek, "Okan Buruk ve Kerim Zengin'den sonra Denizlispor'dan Serhat ve Çaykur Rizespor'dan Barbosa'yı da kadromuza katarak daha güçlü hale geldik. Hocamızın raporu doğrultusunda nokta transferler yapıyoruz. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da adından söz ettirecek ve hedefi olan bir takım olacağız" diye konuştu. 

Yeni transferler Serhat ve Barbosa ise, İstanbul Büyükşehir Belediyespor forması altında mücadele edecek olmaktan mutlu olduklarını ve ellerinden gelenin en iyisini yapıp, kulübü hedeflenen noktaya götürmek için çalışacaklarını belirttiler.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2008 Cumartesi 16:15:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?