3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Çağla ile Formball yapıp form tuttular

ETİ'nin bu yıl 3.'sünü düzenlediği "ETİ Form Spor Günleri - Formball Aktivitesi" kapsamında başarılı sporcu Çağla Kubat, Caddebostan Sahili - Etkinlik Alanı'nda katılımcılarla Formball yaptı.

Formunu düzenli olarak spor yapmasına ve dengeli beslenmesine borçlu olduğunu söyleyen Çağla Kubat, 7'den 70'e herkesi sağlıklı ve mutlu bir yaşam için her gün düzenli olarak spor yapmaya davet etti.

Fiziksel olduğu kadar ruhsal yönden de büyük faydalar sağlayan pilates sporunun vücuda esneklik kazandırdığını, eklemleri güçlendirdiğini, sindirim sorunlarına iyi geldiğini ve günlük yaşamın stresinin atılmasına yardımcı olduğunu belirten Kubat ayrıca, "Formda kalmak için bilinçli beslenme ve spor yapmak şart. Üstelik Formball zorlayıcı bir spor da değil; bir pilates topu edinen herkes bu sporu evinde de rahatlıkla yapabilir." dedi.

Obezite ve beslenme alışkanlıklarına bağlı kalp, tansiyon gibi sağlık sorunlarının yaşam kalitesine etkileri nedeniyle, light ürünlere olan talep her geçen gün artıyor. Bunun bir göstergesi olarak 2007 yılında yüzde 6'lık bir büyüme gösteren light ürünler pazarı, 2008'in ilk 5 ayında yüzde 10'luk bir artış gösterdi. Farklı tatlar sunan ETİ Form ise, light ürün denilince akla gelen ilk marka ve yüzde 58 pazar payıyla lider.

ETİ Form Spor Günleri kapsamında 2006 yılında 4 bin, 2007 yılında ise 5 bin kişiyle buluşan Formball aktivitesine formda kalmak isteyen herkes 31 Ağustos tarihine kadar her Cumartesi - Pazar Caddebostan Sahil Yolu / Etkinlik Alanı'nda ücretsiz olarak katılabilecek.

.
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2008 Cumartesi 18:45:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?