4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Çağla Şikel ile Emre Altuğ evlendi

Birlikteliklerini 3.5 yıldır sürdüren Çağla Şikel ile Emre Altuğ dün akşam İstanbul'un eğlence mekanlarından Sortie'de yaptıkları muhteşem düğünle evlendi. 

Çift yüzlerce davetlinin eşliğinde ve tam 3200 adet kırmızı gülün renklendirdiği geceyle dünya evine girdiler. 

Saat 20.00'de kıyılan nikahla dünya evine giren çiftlerden, Emre Altuğ'un nikah şahitliğini Sinan Çetin, Yalçın Akyıldız ve menajeri Handan Taşkın, Çağla Şikel'in şahitliğini ise Melek Baykal ve Müjdat Gezen yaptı. Cengiz Abazoğlu imzalı gelinlik ve damatlık giyen çiftin düğünü müzik, sanat ve podyum dünyasını bir araya getirdi. 

Çağla Şikel, yakın arkadaşlarından oluşan 20 kişilik bir grubun oluşturduğu gelin yolundan yürürken Emre Altuğ, Atilla İlhan'ın "Ben sana mecburum" şiirini, arkasından "Neyleyim" adlı parçasını söyledi. Nikah masasına doğru yürürken şarkıyı duyan Şikel gözyaşlarını tutamadı. Altuğ'un Star TV'de jüri üyeliğini yaptığı 'İkizler' programından da çiftin nikah anı canlı olarak yayınlandı. Çiftin nikahına Sezen Aksu da katılırken, Aksu mekana deniz yoluyla gelmeyi tercih etti.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2008 Pazartesi 10:23:26
Güncelleme :11 Ağustos 2008 Pazartesi 14:48:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
irem suuuuuuuuuuuuuuuu IP: 88.226.149.xxx Tarih : 19.08.2008 16:38:38

çağla abla ve eniştemiz emre abi birbirine cokkkkkkkkkkkkk yakışıyo kimse onları kıskan masın lütfen cagla abla bu iletimi görüürsen cvp yaz ne olur senin büyük hayranınım o na göre emre eniştede yaramazlıklar yapıp seni üzmesin tamam mı hade sizleri cok seviyorum ömür boyuuuuuuuuuu mutluluklar allah ayır masın yagen beklliyoruz sizleri cokkkkkkkkkkk seviyorum unutmayın ben irem suuuuuuuuuuu tekrar mutluluk lar cagla abla görür sen cvp yazzzz ne olur