3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Çaldıkları kasa için taksi çağırdılar

Kadıköy'de bir apartmana giren hırsızlar, herkesin gözü önünde aşağı indirdikleri çelik kasayı götürmek için taksi çağırdılar. Battaniyeye sarılı kasadan şüphelenen taksi şoförünün ihbarı hırsızları suçüstü yakalattı. 

Kadıköy Fikirtepe Mahallesi Hızırbey caddesi üzerindeki Emek apartmanına giren hırsızların pişkinliği herkese "pes" dedirtti. Apartmanda bulunan 6 ve 7 nolu dairelere giren iki hırsız, açmayı başaramadıkları çelik kasayı götürmeyi kararlaştırdılar. Kendilerinden büyük kasayı battaniyeye saran hırsızlar, apartmandan aşağı indirdiler. Daha sonra duraktan çağırdıkları ticari taksiye çaldıkları kasayı yüklemek isteyen hırsızlar, taksi şoförünün ihbarı üzerine suçüstü yakalandılar. Taksi şoförü hemen cep telefonundan 155 polis imdat arayarak ihbar etti ve olay yerine gelen polisler A.E (17), N.G(14) isimli hırsızları çalmak istedikleri kasa ile birlikte yakaladılar. 

Emek apartmanı görevlisi iki gencin durumundan kendisinin de şüphelendiğini belirterek, "Kasayı battaniyeye sarmışlardı, taksiyi çagırdılar. Kaldırması ve yardım etmesi için taksi şoföründen yardım istediler. Taksi şoförü de ihbar etmiş" dedi. 

Apartmanın girişine asılan "Pazarlama, seyyar satıcı, tanıtımcı, giremez" yazısına bundan sonra "Hırsızlar da giremez " yazmayı düşündüklerini söyleyen apartman sakinleri, hırsızların bu kadar nasıl rahat hareket ettiklerine şaşırdıklarını söylediler. Polisler tarafından yakalanarak Kadıköy Çocuk Büro amirliğine götürülen çocuklar, çekim yapan basın mensuplarına da saldırmak istediler.

.
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2008 Çarşamba 11:14:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?