4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Çalıştığı hastaneyi soydu

İşçi Bulma Kurumu tarafından çalışması için bir hastaneye gönderilen G.A. iş yerini soydu. Çalıştığı iş yerinden çaldığı paralarla kuyumcudan altın alan utanmaz hırsız hem iş yerinin hem de kuyumcunun güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. 

Edinilen bilgilere göre, olay, Kadıköy'de bulunan bir özel hastanede meydana geldi. Hastanede arşiv görevlisi olarak işe başlayan G.A., yaklaşık iki ay çalıştıktan sonra aklına koyduğu hırsızlık planını uygulamaya geçirdi. Muhasebenin bulunduğu 7. kata çıkan G.A, burada görevli bayanla uzun bir sohbet etti. Muhasebe görevlisi bayanın lavaboya gitmesinden yararlanarak kasada bulunan 7 bin YTL ve çekleri çalan G.A.'nın hırsızlığı, güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde G.A.'nın hırsığı gerçekleştirmeden önce güvenlik kamerasını kendisini görmemesi için yukarı kaldırdığı ve hırsızlık sonrasında da güvenlik kamerasına bakarak kendisinin görüp görülmediğini kontrol ettiği görüldü. 

Soygundan sonra hızla hastaneden ayrılan G.A.'nın çaldığı paralarla bir kuyumcudan altın aldığı da ortaya çıktı. G.A altınları satın aldığı sırada kuyumcu dükkanındaki güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi. G.A'nın çalıştığı hasteneden nakit paralarla birlikte çekler ve kredi kartlarından toplam 25 bin YTL para çaldığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2008 Cumartesi 09:24:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?