4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Cami avlusunda 7 günlük bebek

Fatih'teki Sultan Ahmet Camii'nin avlusunda 7 günlük bir bebek bulundu.

Güvenlik görevlilerinin gece devriyesine çıktığı sırada bulunan bebek, polis tarafından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastenesi'ne götürülerek çocuk kliniğine teslim edildi.


Edinilen bilgiye göre Sultan Ahmet Camii'nin güvenlik görevlileri, saat 23.00'te devriye gezdikleri sırada, bankın üzerinde bir kutu ve altında bir çanta olduğunu fark etti. Kutuyu kaldırdıklarında çantanın içinde bir bebek olduğunu gören güvenlik görevlileri, polise haber verdi. Bebeği gören güvenlik görevlisi, 'Caminin etrafında devriye atarken, bankın üzerinde bir kutu gördük. Kutuyu kaldırdığımızda çanta içerisinde terk edilmiş bebeği fark ettik ve polis ekiplerine haber verdik' dedi.
Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, cami avlusuna terk edilmiş olan bebeği alarak, Sirkeci Polis Merkezi'ne getirdi.

Talihsiz bebek ile ilgilenmesi için bayan bir polis memuru polis merkezine çağırıldı. Polisler tarafından adı Elif Sultan koyulan talihsiz bebek, bayan memurun kucağında sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Hastanedeki kontrollerin ardından bir haftalık olduğu tespit edilen Elif Sultan bebek, çocuk kliniğinde müşahede altına
alındı. Polis, talihsiz bebeğin kim ya da kimler tarafından bırakıldığı hakkında araştırmalarını sürdürüyor

İha
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2008 Salı 08:28:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?