7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Cami çıkışı kurşun yağmuru

Ümraniye'de cami çıkışında silahlı saldırıya uğrayan bir kişinin, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği bildirildi.

Edilen bilgilere göre, dün akşam saat 22.30 sıralarında Kazım Karabekir Mahallesi Ordu Caddesi Ceyhan yatsı namazını camide kıldıktan sonra evine dönen R.D (66) ile 3 yıldır aralarında husumet olduğu öğrenilen Y.E (36) arasına gerginlik yaşandı. Çıkan tartışmada Y.E, yanında bulundurduğu ruhsatsız silahı ile R.D'ye sokak ortasında kurşun yağdırdı. Vücuduna aldığı 5 kurşunla sokak ortasında yere yığılan R.D'nin, vatandaşlar tarafından kaldırıldığı Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm

müdahalelere rağmen yaşamını yitirdiği kaydedildi. Öldürdüğü R.D ile 20 gün önce de mahalle ortasında tartışan Y.E, saldırıdan kısa bir süre sonra Ümraniye Asayiş Şube Büroya bağlı ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Polis, katil zanlısı Y.E'nin üzerinde 3 adet şarjör ile 7,65 çapında ruhsatsız 1 silah ele geçirilirken, Ümraniye Asayiş Şube Müdürlünde ilk sorgusu tamamlanan Y.E'nin,"Öldürdüğüm R.D anneme küfretti. Ben de bunu hazmedemedim. Cinayeti bu gerekçe ile işledim" dediği öğrenildi.

Halen polisteki sorgusu devam eden cinayet zanlısı Y.E, gözaltı sırasında olayla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2010 Cumartesi 09:33:01
Güncelleme :24 Nisan 2010 Cumartesi 18:13:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?