1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Cami tuvaletinde altın vuruş

Ümraniye'de cami tuvaletinde yüksek dozda uyuşturucu alarak "altın vuruş" yaptığı iddia edilen bir şahıs bulundu. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan şahıs, polis tarafından aranmasının çıkması üzerine gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Dudullu'da bir cami görevlisi, tuvalette kendinden geçmiş halde yerde yatan N.Y.(30) isimli şahsı görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, cami tuvaletinde yatan şahıs için ambulans istedi. Cami tuvaletinde uyuşturucu madde enjekte ederek fenalaştığı iddia edilen şahsa ilk müdahalesi ambulansta yapıldı. Sağlık ekipleri, kısa süren tedavinin ardından polise durumu adli tıp yetkililerinin görmesi gerektiğini söyledi. Polis ekipleri, ambulanstan çıkan şahsı daha önceden başka bir suçtan aramasının çıkması üzerine kelepçeleyerek gözaltına aldı.

Cami tuvaletine geldiğinde kapının kapalı olduğunu anlatan görevli, "Kapıyı vurdum ama açan olmadı. Ben de yukarı tırmandım. Baktım yatıyordu, ben de polise haber verim" dedi.

Gözaltına alınan N.Y., uyuşturucu kullanıp kullanmadığının tespiti için Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, N.Y.'nin yakınlarına ulaşmaya çalışıyor.

iha
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2007 Pazartesi 11:15:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?