30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Canavar, komşu çıktı

Gaziosmanpaşa'da İlknur İslam ve 2 çocuğunu öldüren katil zanlısı yakalandı. Zanlının, ailenin alt komşusunun kardeşi olduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz aralık ayında meydana gelen olayda, 28 yaşındaki İlknur İslam ile çocukları Yusuf Batuhan (4) ve İnci Melek (1.5), evlerinde bıçaklanarak öldürülmüştü. Olayın ardından başlatılan soruşturma sonunda bir kişi, cinayetleri işlediği iddiasıyla gözaltına alındı.

Konuyla ilgili açıklama yapan İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, zanlının ailenin alt komşusunun kardeşi olduğunu söyledi. Cerrah, "İlknur ve çocukları için çok üzüntülüyüz. Bizim görevimiz bunları yakalayıp adalete teslim etmek.
İstanbul polisi gece gündüz faile ulaşmak için çalıştı. Elimizde çok şüpheli vardı ama bugün fail yakalandı. Allah bu tipteki hasta ruhlu kişileri toplumumuzdan uzak tutsun diyorum. Bizim görevimiz zanlıları yakalayıp adalete teslim etmek. Katil, ailenin alt komşusunun kardeşi. İsmi Okan. Olayın nedenleri araştırılıyor. Delilleri önüne koyduğumuzda kendisi de cinayeti işlediğini itiraf etti" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 12:41:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kübra kurnaz IP: 85.104.70.xxx Tarih : 21.01.2009 16:27:58

Ben ilk etapta aileden birisi sanmıştım bu sabah öğrendiğimde çok şaşırdım hala şoktayım. umarım hak ettiği cezayı bulur.böyle bir caniliği nasıl yapabildi anlamıyorum.Böyle insanları aramızda dolaştırmadıkları için türk adaletine teşekkür ediyorum.YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM.