6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Caner yine karakolluk oldu

Olay sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Toygar, genç bir bayanın da aralarında bulunduğu 3 arkadaşıyla bir gece kulübünde eğlendikten sonra, kahve içmek üzere Dolmabahçe Çay Bahçesi’ne geldi. Caner Toygar, beraberindeki arkadaşlarını da yanına alarak Kadıköy’deki evine gitmek için 34 BD 6807 plakalı otomobilin direksiyonuna geçti. Barbaros Bulvarı’nda trafik ışıklarında kırmızıda geçerek trafiği tehlikeye düşüren Toygar, polisin "Dur" ihtarına da aldırmadan kaçmaya başladı.
Bunun üzerine aracı takibe alan güvenlik kuvvetleri, kırmızı ışık ihlali yapan ve içinde 4 kişinin bulunduğu otomobili Barbaros Bulvarı Yıldız mevkiinde durdurdu. Otomobilin içinden inen Caner Toygar, kendisini durduran trafik polisiyle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Toygar’ın trafik polisini tokatladığı iddia edildi. Ehliyetini ibraz edemeyince evde kaldığını söyleyen sürücü Toygar’ın, yapılan sorgusunda sürücü belgesinin de bulunmadığı ortaya çıktı. Tartaklandığını söyleyen trafik polisi, "Biz evleniyoruz" evinin Caner’inden şikayetçi oldu.
Olay yerine gelen Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şikayet üzerine otomobilde bulunan Caner Toygar ve 3 arkadaşını gözaltına aldı. Gözaltına alınan Caner Toygar’ın, kendisini karalamaya çalışanların olduğunu söylerken, kameralara da alaycı şekilde el salladığı görüldü. Buradan alkol raporuna götürülen sürücü Caner Toygar’ın yüzde 181 promil alkollü olduğu tespit edildi. Sürücü belgesi olmadığı halde direksiyona geçen ve alkollü olarak araç kullanan Caner Toygar’ın otomobili çekiciyle otoparka çekildi.

Öte yandan olay sırasında aldığı darbelerin ardından kolundan ve boğazından hafif şekilde yaralanan polis memuru, adli tıptan 2 günlük rapor aldı. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

iha-istanbul
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2004 Cumartesi 12:59:59
Güncelleme :11 Eylül 2004 Cumartesi 17:08:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?