1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Cani anne adliyeye sevk edildi

Evlilik dışı ilişkiden doğurduğu bebeği kuzenleriyle tekmeleyerek öldürdüğü iddia edilen 18 yaşındaki anne ve çocuğun babası olduğu öne sürülen şahısla birlikte gözaltına alınan 4 kişi, adliyeye sevk edildi. Annenin soğukkanlı hali dikkat çekerken, çocuğun babası olduğu öne sürülen şahıs yüzünü gizlemeye çalıştı. 

2 gençle ilişkiye girdiği ve o dönemde hamile kaldığı iddia edilen 18 yaşındaki Pelin S.'nin 10 gün önce dünyaya getirdiği bebeği 2 kuzeniyle birlikte tekmeleyerek öldürdüğü öne sürülmüştü. Geçen günlerde Zeytinburnu sur dibinde poşet içinde bebek cesedinin bulunmasının ardından harekete geçen polis ekipleri, bebeğin dövülerek öldürüldüğünü belirlemişti. Bebeğin kolundaki doğum künyesinde yazılı olan "Pelin S." isminden yola çıkan ekipler, doğumun Zeytinburnu'ndaki Semiha Şakir Doğumevi'nde olduğunu tespit ederek, bir süre sonra şüpheliyi yakalamıştı. Evlilik dışı ilişkiden hamile kaldığı öne sürülen Pelin S.'nin doğurduğu bebeği önce bir aileye evlatlık vermek istediği, anlaşamayınca bebeği bir poşete koyduğu, üzerine halı örtüp kuzenleriyle tekmeleyerek öldürdüğü ileri sürülmüştü. 

Oturduğu mahalleden tanıdığı Mustafa K. ve Ömer B. adlı gençlerle ilişkiye girdiği iddia edilen Pelin S, çocuğun babası olduğu öne sürülen Ömer B, Mustafa K. ve bir bayanla birlikte sabah saatlerinde Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. 

Anne Pelin S. ve çocuğun babası olduğu iddia edilen Ömer B, Bakırköy Adliyesi'ne gönderildi. Asayiş Şube'den çıkan annenin soğukkanlı hali ve yüzünü gizlememesi dikkat çekerken, çocuğun babası olduğu öne sürülen şahsın yüzünü sakladığı görüldü. Zanlılar, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2007 Perşembe 14:55:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?