4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

'Canımızı acıtmasınlar'

Ankaragücü, cezası nedeniyle İstanbul'da oynadığı maçta Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı.


Ankaragücü Teknik Direktörü Ünal Karaman, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, maça 3 puan hedefiyle çıktıklarını belirterek, "Hakem maçın genelinde iyi bir maç yönetti. Ancak faul olmayan yerde faul veriyor, sonra gol yiyoruz. Gerçekten iki haftadır canımız acıyor. Ne bizim canımızı acıtsınlar ne de başkalarının" diye konuştu.

Taraftarları takımlarını desteklemeye çağıran Karaman, "Bunu yalvarış olarak görsünler. 'Ankaragücü'nü seviyorum' diyorlarsa takımın yanında olsunlar. Yönetimden de rica ediyorum, bu sosyal barışı bir an önce sağlamalıyız. Bu takıma olumsuz yansıyor. Seneye 100. yılımızı acıyla değil, neşeyle, bayramla kutlayalım'' dedi.


Bursaspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar ise, yeni takımıyla fazla antrenman yapamadan Ankaragücü maçına çıktığını belirterek, ''Yenseydik iyi olacaktı, ama olmadı. Sakat oyuncularımız var, sakatlıklar nedeniyle maç öncesi oldukça sıkıntı yaşadık. İlk yarıda rakibin yüzde 100 kaçan golü var, bizim de Sercan ile bir pozisyonumuz vardı. İkinci yarı goller geldi. Son 5-10 dakikada gol atabilirdik. Ankaragücü iyi bir takım. Yenseydik iyi olacaktı, ama futbolcularım çok iyi mücadele etti" ifadelerini kullandı.


Bursaspor'un genç golcüsü Sercan da, saha şartlarının futbol oynamalarına engel olduğunu belirterek, "İki takım da çok iyi mücadele etti, deplasmanda alınan 1 puan her zaman için iyidir. Şimdi hafta içinde kupada Ankaragücü ile karşılaşacağız, daha sonra da hafta sonu ligde Beşiktaş ile oynayacağız. Bu maçları kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

Yeşil-beyazlı futbolcu Ömer Erdoğan da, yeni bir teknik direktörle çalışmaya başladıklarını hatırlatarak, "Yeni hocamızın taktiklerine yönelik çalışmalarımız başladı. Tabi bu 3-5 günde olacak bir şey değil, ama takımın gayreti, mücadelesi iyiydi. Hocamızın isteklerini yerine getirmeye çalıştık. Maçın hakkı beraberlikti, iki takımın da bu skoru hak ettiğini düşünüyorum" dedi.


Tecrübeli futbolcu Yusuf Şimşek ise, maçın ilk yarısında rüzgara karşı oynadıklarını hatırlatarak, "Maçın ikinci yarısında daha iyi oynadığımızı düşünüyorum. Talihsiz bir gol yedik, o golü çıkartmaya çalıştık ve aradığımız golü de bulduk. Bu golden sonra pozisyonlarımız vardı, ama olmadı. Uzun bir aradan sonra puanla tanıştık. Şimdi Bursaspor için çok önemli olan Beşiktaş maçı var, bu maçı kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.


Sarı-lacivertli futbolcu Murat Erdoğan ise, iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Özellikle 2. yarıda golü erken bulduk. Bursaspor kalemize hiç gelmedi, fakat bir frikik golüyle beraberliği yakaladılar. Takımımızın bugünkü oyunu gelecek için umut vericiydi. Bursaspor dişli bir takım, onlara pozisyon vermedik" diye konuştu. Taraftarlara da seslenen Murat Erdoğan, bazı sorunları birlikte aşmaları gerektiğini, birlik ve beraberlik zamanı olduğunu sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2008 Cumartesi 18:58:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?