4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Çapkın müdürün iddiası: Komplo

Polis memuru E.S.’nin, Bayrampaşa’daki evinde ana okulu öğretmeni olan eşiyle birlikte yakalayıp dövdüğü İstanbul Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hayri Bilici, kendisine komplo kurulduğunu iddia etti.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında açığa alınan Hayri Bilici, "S.S., internet üzerinden tayin işlemleriyle ilgili bir başvuru yaptığını ancak sistemin başvurusunu reddettiğini anlattı. Bilgisayardan aldığı çıktıyı bana elden vermek istediğini söyledi.

Ben de o sırada işim dolayısıyla Bayrampaşa’da olduğumu söyledim. S.S., eşinin de yanında olduğunu söyleyerek evrağı vermek için beni evine davet etti. Zile basmaya hazırlanırken, S.S.’nin polis eşi, başıma silah dayayarak beni zorla içeri soktu. Silahla başıma vurup polisi arayarak ekip çağırdı" dedi.

Olayda cinselliğin sözkonusu olmadığını vurgulayan Hayri Bilici, vicdanının rahat olduğunu belirterek, "Hiçbir zaman başkasının namusuna veya malına göz dikmedim" diye kendini savundu. Komplo kurulduğu söyleyen Hayri Bilici, E.S.’nin eşinden ayrılmak istediğini ancak S.S’nin boşanmayı kabul etmediğini bildiğini, bu yüzden boşanma gerekçesi olarak bu olayın kurgulandığını öne sürdü

Hürriyet
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2008 Perşembe 10:08:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?