6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Carrefoursa ev sahibi yaptı

CARREFOURSA'DAN ALIŞVERİŞ YAPTILAR, EV SAHİBİ OLDULAR

CarrefourSA'nın düzenlediği "29 Günde 29 Ev" Kampanyası'nın talihlileri belirlendi. Silivri Çağdaşkent'te havuzlu ve bahçeli sitede, 3+1 oturuma hazır 29 adet daire, noter huzurunda yapılan çekilişle sahiplerini buldu.

CarrefourSA düzenlediği kampanyalarla müşterilerine alışveriş yaparken kazanma şansı vermeye devam ediyor. Türkiye'deki tüm CarrefourSA Hipermarketleri ve CarrefourSA Expres Süpermarketleri'ni kapsayan, müşterilerden büyük ilgi gören "29 Günde 29 Ev" Kampanyası'na 50 TL'lik alışveriş yapan herkes katılarak, ev sahibi olma şansını yakaladı. 29 Nisan-27 Mayıs 2010 tarihleri arasında düzenlenen kampanyaya 1 milyonun üstünde kupon ile katılım oldu.

Noter huzurunda yapılan çekilişle belirlenen 29 ev sahibi ve ailesi, CarrefourSA İçerenköy Hipermarketi'nde düzenlenen törende buluştu. CarrefourSA Kurumsal İlişkiler ve Hukuk Direktörü Av. Merter Özay düzenlenen törenle, ev sahiplerine anahtarlarını ve tapularını teslim etti. Törende, ev sahiplerine anahtarlarını ve tapularını tek tek dağıtan Merter Özay, "CarrefourSA olarak sektörde daha önce hiç yapılmamış bir kampanyaya imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kampanya ile tam 29 CarrefourSA müşterisi,

Silivri Çağdaşkent'te yüzme havuzlu ve bahçeli sitede 3+1 birer evin sahibi oldu. Oturuma hazır daireleri teslim etmenin gururunu yaşıyoruz. Müşterilerimizin tercihleri doğrultusunda yeni kampanyalar ve yeni sürprizlerle alışverişi eğlenceye dönüştürmeye devam edeceğiz" dedi.

Törene, davetliler, ev sahipleri, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dünyada modern perakendeciliğin temelini oluşturan Carrefour, Türkiye'de ilk hipermarketini 1993 yılında İçerenköy'de açtı. 1996 yılında da Sabancı Grubu ile işbirliği yaparak CarrefourSA ismini aldı. Bugün, Türkiye'de yaklaşık 8 bin çalışanıyla Edirne'den Van'a Türkiye'nin 42 ilinde 26 hipermarket ve 182 süpermarketle müşterilerine en ucuz ve en kaliteli ürünleri sunmak için çalışıyor. Türkiye'de aile bütçesini korumaya alan marka olan CarrefourSA, 17 yıldır, verimli operasyonlarıyla elde ettiği maliyet

avantajlarını müşterilerine aktarmak için düşük fiyat politikasını her zaman tüm Hipermarket ve Süpermarketleri'nde uygulamaktadır.

CARREFOURSA'DAN ALIŞVERİŞ YAPTILAR, EV SAHİBİ OLDULAR
CARREFOURSA'DAN ALIŞVERİŞ YAPTILAR, EV SAHİBİ OLDULAR
CARREFOURSA'DAN ALIŞVERİŞ YAPTILAR, EV SAHİBİ OLDULAR
İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2010 Cuma 17:00:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?