3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Çatıda dehşet anları!

Bakırköy'de eşiyle ayrı yaşayan şahıs, 6 yaşındaki kızını alarak 5 katlı binanın çatısına çıktı. Sigara içerek alkol alan baba, ellerini ve ayaklarını bağladığı kızını çatı katından sarkıttı. Vatandaşların dehşet içinde izlediği olayda minik kız polisin zamanında müdahalesiyle kurtulurken, babası ise polise uzun süre direndi.

Ailevi sorunları olduğu ve eşiyle ayrı yaşadığı öğrenilen Murat B. (38), 6 yaşındaki kızı İrem'i de yanına alarak Bakırköy Osmaniye Şirin Sokak'ta inşaatı devam eden 5 katlı binanın çatısına çıktı.

Kızının ellerini ve ayaklarını bağlayan Murat B., etrafa bağırmaya başladı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Çatı katına çıkan polis ekipleri, babayı ikna etmek için uğraştı. Polis, etrafına bağırarak eşini çağıran Murat B.'yi sakinleştirmeye çalışırken, şahsın yakınları da olay yerine geldi. Yakınları ve polisin ikna etmeye çalıştığı Murat B., bir yandan sigara içip alkol almaya devam etti.

Yaklaşık 1.5 saat süren ikna çabalarının ardından bir polis memuru Murat B.'ye yanaşarak şahsın dalgınlığından faydalanıp üzerine atladı. Bunun üzerine Murat B., ellerini ve ayaklarını bağladığı kızını çatı katından aşağı sarkıttı. Korku dolu anlar yaşayan minik kız kurtarılmayı beklerken, çevredeki vatandaşlar da olayı dehşetle izledi. Minik kızın çatından sarkıtılmasıyla çevreden bağırışlar yükseldi. Daha sonra diğer polis memurları da devreye girerek çılgın babayı etkisiz hale getirmeye çalıştı. 1 dakika kadar sarkıtılmış halde bekleyen minik kızın imdadına yetişen polis, İrem'i çatıdan alarak binadan aşağı indirdi.

Polisin zamanında müdahalesiyle minik İrem kurtulurken, olayı korku dolu gözlerle izleyen vatandaşlar da rahat bir nefes aldı. Bu arada polise direnen Murat B. de çatıdan zorla indirildi. Minik İrem'e ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından ambulansta yapılırken, baba Murat B. de polis nezaretinde Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2008 Pazar 19:39:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?