4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Çatışma kurbanı gençlere son görev

Tuzla'da önceki gece iki grup arasında çıkan çatışmada pompalı tüfekle vurulan Cihan Can ve Serkan Durmaz bugün son yolculuklarına uğurlandı.

Aynı çatışmada bir oğlu ölen diğeri ise yaralanan acılı anne gözyaşları içinde Tuzla Belediye Başkanı Mehmet Demirci'den oğlunun tedavi ettirilmesi için yardım istedi.

Geçtiğimiz akşam Tuzla'da meydana gelen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği silahlı çatışmanın ardından Cihan Can ve Serhan Durmaz için bugün Aydınlı'daki Cemevi'nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Tuzla Belediye Başkanı Mehmet Demirci'nin yanı sıra hayatını kaybeden gençlerin yakınları ve arkadaşları katıldı.

Saldırıda hayatını kaybeden Cihan Can'ın annesi kendisine başsağlığında bulunan Tuzla Belediye Başkanı Mehmet Demirci'den yardım istedi. Acılı anne gözyaşları içerisinde aynı çatışmada yaralanan ve hastanede tedavi altında olan oğlu Uğur Can için, "Başkanım ne olur çocuğumu kurtarın. Bir evden iki can gider mi?" diyerek yardım etmesini istedi.

Tuzla Belediye Başkanı Mehmet Demirci ise yanındaki yardımcılarına acılı aileye yardım yapılması için talimat verdi. Cenaze namazını kıldıran imam ise "İnsanlar arasında dil, din, ırk ve mezhep ayrımı yapmak Allah'a şirk koşmak anlamına gelir" dedi

Cenaze namazının ardından Cihan Can ve Serkan Durmaz Aydınlı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2008 Çarşamba 15:20:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?