7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Çatışmada yaralanan polis şehit oldu

İSTANBUL'daki Aşiyan Mezarlığı'nda polis ekipleri Yunuslar ile bir kişi arasında çatışma çıktı. Çatışmada Yunuslar'dan biri şehit oldu, diğeri yaralandı. Saldırganın vurularak öldürüldüğü bildirildi.

Kimliği henüz belirlenemeyen ve 25-30 yaşlarında olduğu sanılan bir kişi saat 13.45 sıralarında Aşiyan Mezarlığı'na girdi. Şüpheli, mezar ziyaretine gelenlere “Neden bakıyorsunuz”, “Allah'a inanmıyor musunuz?” diye bağırdı ve ezan okudu. Şüphelinin bıçak taşıdığını gören çevdekiler, polise haber verdi.

KİMLİK YERİNE BIÇAK ÇIKARDI

Polis ekipleri mezarlığa sevk edildi. Mezarlığa ilk olarak Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı iki Yunus ekibi 5 dakika olay yerine geldi. Görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre Yunuslar, şüpheli kişinin kimliği sordu. Şüpheli kimlik yerine üzerinde taşıdığı 20 cm'lik bıçağı çıkardı ve Yunuslar'dan birine sapladı. Yunus'un tabancancası eline geçiren şüpheli polislere ateş etti. Diğer polis de şüpheliye ateş ederek karşılık verdi. Şüpheli, polislerden birini göğsünden ağır, diğerini ise kolundan yaraladı. Çatışmada şüpheli de ağır yaralandı.

Yaralı polisler ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri meslektaşlarına kan vermek için hastaneye akın etti ancak polislerden biri tüm çabalara rağmen kurtarılmadı.

 

...
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2010 Perşembe 15:42:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?