2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Cebe gelen mesaj çıldırttı:2 ölü

Eve alkollü gelen Muzaffer T, cep telefonuna bir kadın tarafından gönderilen mesajı merak eden 32 yıllık eşini öldürüp, intihar etti 

Esenler'de cep telefonuna gelen mesajı merak edip soran eşiyle tartışan koca, 32 yıllık eşini öldürdükten sonra son kurşunu kendine sıktı.


Olay, önceki gün saat 23.30 sıralarında Karabayır Mahallesi 728 Sokak'ta bulunan T. Apartmanı 19 numarada meydana geldi. İddiaya göre, avizecilik yapan Muzaffer T. (57), eve alkollü olarak geldi. Eşiyle sohbet ettiği sırada Muzaffer T'nin cep telefonuna bir mesaj geldi. Bir kadın tarafından gönderilen mesajı okuyan Fatma T. (54) ile Muzaffer T. arasında bu yüzden tartışma çıktı.

KURŞUN YAĞMURU

Belindeki ruhsatsız silaha sarılan Muzaffer T, 32 yıllık eşini kurşun yağmuruna tuttu. Fatma T, başından ve göğsünden aldığı 4 kurşunla olay yerinde can verdi. Daha sonra namluyu kendine çeviren şahıs, silahını ateşledi. Sesleri duyan komşuların haber vermesiyle olay yerine gelen polis, kapıyı kırarak girdiği evde faciayla karşılaştı. Çiftin cesetleri morga kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

....
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2007 Cumartesi 08:02:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?