6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Çekmeköy'de feci kaza!

Çekmeköy'de meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Trafik kazası gece yarısı Turgut Özal Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsü belirlenemeyen 24 VM 577 plakalı otomobil, viraja aşırı hızlı girince, direksiyon hakimiyetini kaybetti ve araç yolunu ikiye ayıran beton refüjlere çarptı. Aşırı hız ile çarptığı refüjden havalanan araç, karşı yönden gelen Semih Özkorucu yönetimindeki 34 EU 764 plakalı aracın üst kısmını biçerek takla attı. Kaza sırasında tavan sacı tamamen kopan otomobilin sürücüsü Semih Özkorucu ve yanında bulunan

Erdoğan Bakan ile henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi olay yerinde hayatını kaybetti, Muammer Altıntaş isimli bir kişi de yaralandı. Kazaya yol açtığı iddia edilen otomobilin sürücüsüne ulaşılamazken, yaralı halde bulunan Muaamer Altıntaş'ın, otomobilde bulunmadığını, yolda yürürken kazaya karışan araçların kendisine çarptığını söylediği öğrenildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, hayatlarını kaybeden şahısları sıkıştıkları yerden çıkardı. Sağlık ekiplerinin kontrollerinin ardından kazada ölen 3 kişinin cesetleri Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na götürüldü. Yaralı Muammer Altıntaş da aynı hastanede tedavi altına alındı. Polis ekipleri, kazaya neden olduğu iddia edilen otomobilin sürücüsünü tespit etmek için uzun süre uğraştı ancak sürücünün kimliği tespit edilemedi.

Olay yerine gelerek kazazedelere yardım eden vatandaşlar, duydukları ses üzerine olay yerine koştuklarını ve feci kazada can veren 3 genci gördüklerini söyleyerek, "Otomobilin tavan kısmı tamamen kopmuştu. 2 kişi ölmüştü ancak sürücü canlı gibi duruyordu fakat ambulanslar biraz geç gelince o da hayatını kaybetti" dedi. Diğer otomobildeki şahsı ise göremediklerini belirten vatandaşlar, kazanın aşırı hız nedeniyle meydana geldiğini iddia etti. Ölenlerin yakınları kazayı duyunca hemen Ümraniye Devlet

Hastanesi'ne gitti. Semih Özkorucu'nun babası, oğlunun askere gideceğini ve büzden arkadaşları ile eğlenmeye gittiğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2010 Pazartesi 09:22:05
Güncelleme :15 Kasım 2010 Pazartesi 16:29:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?