23
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Çekmeköy'de kaza: 10 yaralı

Çekmeköy Merkez Mahallesi Çavuşbaşı caddesindeki kaza saat 10.30 sıralarında meydana geldi. Kavacık istikametinden gelen içinde 5 kişinin bulunduğu Fatih Ergen'in kullandığı otomobil virajı alamayarak yolun karşı şeridine geçti. Otomobil, Hüseyin Şahin'in kullandığı minibüsle kafa kafaya çarpıştı.

Kazada içinde beşer kişinin bulunduğu her iki araç hurda yığını haline gelirken yaralılardan bazıları yola savruldu. Can pazarının yaşandığı kazanın ardından kazayı gören çevre sakinleri hemen yaralıların yardımına koşarken sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Yaralılara ilk müdahale çevre sakinleri tarafından yapılırken olay yerine çok sayıda ambulans ekibi sevkedildi. İlk olarak durumu ağır olanlar ve kazada yaralanan iki bebek ambulansa konularak hastaneye kaldırıldı. Yola savrulan yaralılar da kaldırım üzerinde yatarak ambulans ekiplerinin gelmesini beklediler.

2’Sİ BEBEK 10 KİŞİ YARALANDI

Kazada otomobil sürücüsü Fatih Ergen, otomobilde bulunan Muazzez Karasu, Güler Karasu ile Aybüke ve Aysun isimli bebekler ile minibüs sürücüsü Hüseyin Şahin ile minibüste bulunan İlhan Kormaz, Kerim Ardel, Muhittin Şahin ile Orhan Kaya ambulanslarla Ümraniye Eğitim ve Araştırma, Haydarpaşa Numune ve Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındılar. Toplam 10 kişinin yaralandığı kazada bazı yaralıların durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kaza sırasında minibüste bulunan yolculardan Orhan kaya "Yol kaygandı. Otomobil bir anda önümüze geçti. Kafa kafaya çarpıştık. Bazı yaralıların durumu ağır" diye konuştu. Kazayı gören bir çevre sakini ise kazaya yola akan suyun neden olduğunu iddia ederek "Villalardan temizlik sırasında yola su akıyor. Bu su ne zaman buraya aksa kaza oluyor. Kaza otomobilin su nedeniyle kayarak karşı şeride geçmesi sonucu meydana geldi" diye konuştu. Olay yerine gelerek inceleme yapan polis ekipleri ise kazanın su nedeniyle değil şerit ihlali nedeniyle meydana geldiğini belirttiler.

Kaza nedeniyle cadde bir süre trafiğe kapatılırken hurdaya dönen araçların çekilmesi ve yolun kumlanmasının ardından cadde trafiğe açıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

...
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2013 Çarşamba 13:45:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?