30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Çekmeköylü'ye metro müjdesi

Çekmeköy'de Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Kadir Topbaş, "Bu toplumla aynı duyguları paylaşamıyorsanız, değerlerine sahip çıkmıyorsanız, sadece seçim sathında bu değerleri kullanıyorsanız, bu millet size seçimde gerekli cevabı verecektir" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, seçim çalışmalarını yeni ilçe olan Çekmeköy'de sürdürdü.

Çekmeköy'de AK Parti seçim koordinasyon merkezini açan Başkan Kadir Topbaş'a, AK Parti'den Belediye Başkan Adayı Ahmet Poyraz eşlik etti.

"İstanbul sizinler gurur duyuyor" tezahüratları arasında yağmura rağmen yoğun bir kalabalığa hitap eden Başkan Kadir Topbaş, "İstanbul'u ve Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesine taşımaya çalışan bir partinin temsilcileri olarak gurur duyuyoruz. Seçimler demokrasi ve halkın iradesinin yansıması adına çok önemli. Sizler 29 Mart'ta ülkenin kaynaklarını kime teslim edeceğinize karar verirken, güvenirliliğine, çalışmasına bakarak karar vereceksiniz. Dünyanın çok önemli bir stratejik noktasında bulunan İstanbul'un gireceği seçimlerde ülke menfaatlerinin ön plana çıkmasını, 'ben ne olacağım' değil, 'ülkem ne olacak' diye düşünülerek oy verilmesini istiyoruz" diye konuştu.

Başkan Topbaş, önümüzdeki dönem hayal bile edilemeyen bir projeyi hayata geçirerek metroyu Çekmeköy'e getireceklerini belirterek, "Üsküdar-Ümraniye-Tepeüste-Çekmeköy Metrosu ihale aşamasına geldi ve parası da hazır. İnşallah yakın zaman sonra buradan İstanbul'un hangi noktasına isterseniz, Üsküdar'a, Kartal'a İkitelli'ye, Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na kadar metroyla gidebileceksiniz. İşte medeniyet bu. İstanbul ve Çekmökey'de daha yapacak çok işimiz var" dedi.

Topbaş daha sonra seçim otobüsüyle Çekmeköy sokaklarında dolaşarak halkı selamladı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 21:13:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?