1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Ceren'in rahatı için uçağa binmişler

Uçak kazasında 1.5 aylık bebeği, eşi ve kayınvalidesini kaybeden polis memuru, havalimanında güvenlik kamerasından çekilen son fotoğrafa bakarak ailesini gözyaşları içerisinde teşhis etti.


İstanbul-Isparta seferini yapan yolcu uçağının düşmesi sonucu eşi Melek, 1.5 aylık kızı Ceren ve kayınvalidesini kaybeden polis memuru Bülent Ceylan, gözyaşları içerisinde ailesinin son fotoğrafına baktı. Morgda gün boyunca ailesini teşhis etmek için kendisini odaya kapatan polis memuru Bülent Ceylan, dayısı Hasan Hüseyin Altunyay'ın getirdiği güvenlik kamerasından alınan fotoğrafla morgun önünde ailesine son kez baktı. Teşhis sırasında gözyaşlarına hakim olamayan polis memuru baba ve akrabaları, ağlayarak fotoğrafa yansıyan anne, bebek ve kayınvalideyi güçlükle teşhis etti. Acılı baba, "Çok üzgünüm. Ne söyleyebilirim ki. Söylenecek hiç bir şey yok" dedi.

ÖLDÜREN TERCİH
Ceren bebeğin rahatı için uçak yolculuğunun tercih edildiğini söyleyen dayı Hasan Hüseyin Altunyay ise, "Bebek bir gün önce kırkına girmişti. Ceren bebek, dedesine gösterilmesi için babasının görev yaptığı Isparta'nın Ereğli ilçesine getiriliyordu. Bebek İstanbul'da doğmuş, babası da doğduğunda yanındaydı. Dedesi ise onu hiç görmemişti. Isparta'ya geldiklerinde göreceklerdi. Bir gün önceden annenin eşyaları otobüsle gönderildi. Anne de o otobüsle gelecekti ancak Ceren bebeğin rahat bir yolculuk yapması için uçak yolculuğu tercih edildi. Ancak bu tercih, onların ölümüne neden oldu" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2007 Cumartesi 01:47:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?