4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Cerrah'tan Fenerbahçe'ye ziyaret

İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal ile oynanacak maç öncesi Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı ziyaret etti. 

Başkan Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Fenerbahçe müzesini ve stadı gezen Cerrah, ayrıntılı notlar aldı. Celalettin Cerrah ilk önce kulüp idari binası ile yönetim kurulu toplantı odasını gezdi. Ardından Cerrah'a, yakın bir tarihte temeli atılacak olan Ataşehir Projesi hakkında bilgiler verildi. Daha sonra Fenerbahçe Müzesi'ni gezen İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah burada da Fenerbahçe'nin tarihi hakkında bilgiler aldı. Celalettin Cerrah, UEFA 2009 finalinin hazırlıklarını sürdüren UEFA heyetini de ziyaret ederek yetkililerden ayrıntılı notlar aldı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı loca katını da gezen Celalettin Cerrah, burada bulunan restoranda Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın verdiği öğle yemeğine katıldı. 

Yemeğin ardından, Başkan Aziz Yıldırım, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'a arkasında ismi yazılı olan 34 numaralı Fenerbahçe forması hediye ederken, Asbaşkan Mahmut Uslu da kendisine sarı lacivert renkler taşıyan bir kravat verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 21:15:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?