3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Cerrah'tan İstanbullulara teşekkür

İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Papa 16. Benediktus'un ziyareti nedeniyle kentte alınan güvenlik önlemlerine ilişkin "Her yerde, her ülkede böyle misafirler geldiği zaman güvenlik açısından bu tedbirler alınır" dedi.

Fener Rum Patrikhanesi'nin önünde bekleyen basın mensuplarının yanına gelerek bir ihtiyaçları olup olmadığını soran Cerrah, gazetecilerin çeşitli sorularını da cevaplandırdı.

Cerrah, güvenlik önlemleri kapsamında yolların kapatılmasına ilişkin bir soru üzerine, zaman zaman yolları kapatıp açtıklarını ifade ederek, "Mesela geliş yolunu biraz sonra açıyoruz" dedi.

Bir gazetecinin "Evlerine, işlerine gidemeyenler oldu. Aşırı tedbir diyenler oldu" sözleri üzerine de Cerrah, "Her yerde, her ülkede böyle misafirler geldiği zaman güvenlik açısından bu tedbirler alınır. İstanbul halkı da bu konuda duyarlı" diye konuştu.

Bir başka gazetecinin trafiğe kapanacak güzergahlar konusunda önceden uyarıda bulunulmadığını söylemesi üzerine Cerrah, bunun nedeninin güvenlik olduğunu ifade etti. Cerrah, "İstanbul halkına teşekkür ediyorum. Çok duyarlılar, bize yardımcı oluyorlar. Misafirimizin önemini biliyorlar" diye konuştu.

aa
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2006 Perşembe 11:14:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?