4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Cezaevinden firar eden zanlı yakalandı

İstanbul'da, 8 yıl önce tartıştığı bir kişiyi tabancayla öldürdükten sonra tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi'nden bir yıl önce firar eden bir cinayet zanlısı, İzmir Basmane'de yakalandı. 

Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekipleri, İstanbul Metris Cezaevi'nden Mart 2007 tarihinde firar eden Mustafa Gökhan Taflı'nın (31) Basmane semtinde dolaştığını ve kız arkadaşının pavyonda çalıştığını belirledi. Pavyon önünde pusu kuran ekipler, kız arkadaşını bırakmaya gelen Taflı'yı gözaltına aldı. Gözaltına alınan Taflı, Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. 

Polis, zanlının, 17 Ekim 2000 tarihinde alacak verecek yüzünden tartıştığı Mustafa A.'yı İstanbul Tuzla'da boş arazide önünde diz çöktürerek tabancayla başından vurarak öldürdüğünü ve bir yıl öncede tutuklu bulunduğu İstanbul Metris Cezaevi'nden firar ettiğini ortaya çıkardı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2008 Pazartesi 18:01:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
adem tutan IP: 88.240.96.xxx Tarih : 9.03.2008 15:56:50

bu zanlının birde ailesi babası ne iş yapıyor diye araştırlırsa daha büyük olaylar çıkacaktır yurt dışından gelen gemilerde kimyasal madde kullanarak insan hayatını tehlikeye atmak laylon fatura sahte evrak babasının siciline bakmak gerek